مقالات

بهترین افزونه های افزایش سرعت سایت وردپرس کدام است؟

بهترین افزونه های افزایش سرعت

افزونه های افزایش سرعت بسیاری برای سایت وردپرسی وجود دارند، در این مقاله به مقایسه بهترین افزونه ها خواهیم پرداخت.

طبق آمارها اکثر بازدیدکنندگان (شاید حدود 40 درصد آن ها) اگر لود یک سایت بیش از 3 ثانیه طول بکشد آن را ترک خواهند کرد پس اگر در حال توسعه یک سایت باشید قطعا یکی از دغدغه های شما افزایش سرعت وب سایت تتان خواهد بود.

برای بهبود افزایش سرعت سایت وردپرسی افزونه های زیادی وجود دارند اما تشخیص اینکه کدام افزونه مناسب سایت شماست مهم ترین چیز است. ما کار را برای شما راحت تر کرده و چند تا از بهترین افزونه ها را بررسی خواهیم کرد.

Cache چیست؟

کش در واقع داده هایی ست که به صورت موقت ذخیره شده تا در سریع ترین زمان ممکن در صورت درخواست شدن، در دسترس باشند. به عبارت دیگر ،کش اطلاعاتی که قرار است  مجددا در آینده از آن استفاده شود را در خود ذخیره می کند.

از قابلیت های افزونه های افزایش سرعت وردپرسی همین استفاده از کش پیشرفته است ،به زبان ساده تر یعنی یک صفحه  برای نمایش به بازدیدکنندگان دیگر یا به همان بازدیدکننده در دفعات بعد ذخیره می شود که در این صورت بدون اینکه وب سرورمان درگیر آن شود با یک درخواست خیلی ساده آن صفحه‌ ذخیره شده به بازدیدکنندگان نشان داده خواهد شد. همین کار باعث افزایش چندین برابری سایت شما خواهد شد.

کاهش دادن زمان بارگذاری سایتاندازه گیری سرعت لود شدن سایت وردپرسی

برای اندازه گیری میزان سرعت سایت خود می توانید از وب سایت های Google PageSpeed Insights و GTMetrix کمک بگیرید ، این دو وب سایت از بهترین سرویس های اندازه گیری سرعت صفحات وب سایت هستند.

وارد یکی از این سایت ها شوید و آدرس URL سایت خود را وارد کرده در نهایت تمام اطلاعات مربوط به سرعت سایت شما،برایتان به نمایش درخواهد آمد.

در نظر داشته باشید که سایت Google PageSpeed Insights برای کاربران غیرایرانی در دسترس نمی باشد و برای استفاده از آن باید از فیلتر شکن استفاده نمایید.

اندازه گیری سرعت سایت با GT metrix

معرفی بهترین افزونه های افزایش سرعت وردپرس

همانطور که  گفته شد با توجه به تعداد زیاد افزونه های افزایش سرعت سایت ، تصمیم گیری برای انتخاب کردن آنها، کمی برای وب مستران دشوار است. بهترین راه برای انتخاب یک افزونه خوب، شناسایی ویژگی های آن است.ما در این مقاله امکانات و ویژگی های این افزونه ها را بررسی خواهیم کرد و در نهایت تصمیم گیری برای انتخاب هر کدام از آن ها با توجه به ویژگی های فنی و شرایط سایت تان با شما خواهد بود.

البته قبل از شروع باید بگوییم که یکی از افزونه هایی که با بهینه سازی تصاویر کمک شایانی به افزایش سرعت سایت خواهد کرد،افزونه smush Pro است که قبلا در مورد آن مفصل توضیح داده ایم.

افزونه Wp Rocket – افزونه محبوب افزایش سرعت وردپرس

 یک پلاگین کاملا غیر رایگان است که البته امکانات بسیار بیشتری در مقایسه با افزونه های مشابه در اختیار وب مستران قرار می دهد. این افزونه با کم کردن حجم فایل های استاتیک که شامل کدهای html و  js و  css می شود کمک زیادی به افزایش لود سایت برای کاربران خواهد کرد.

از سوی دیگر تنطیمات و نصب بسیار آسان و راحت این افزونه از ویژگی‌‌های آن است که این افزونه را در دسته‌‌ی محبوب‌‌ترین افزونه‌‌های افزایش سرعت سایت قرار داده است. علاوه بر این، در افزونه Wp Rocket  امکان کدنویسی وجود دارد و این باعث استفاده چند برابر از این افزونه شده و در نتیجه برای افرادی که دانش برنامه‌‌ نویسی دارند نیز گزینه‌‌ی بسیار مناسبی است.

این پلاگین روی وب‌سرور‌های انجین ایکس و آپاچی به خوبی کار می کند.

ویژگی های دیگر این افزونه عبارت است از  زمان‌‌بندی کش سایت، پشتیبانی از کش مرورگر، ادغام فایل‌‌های استاتیک و بسیاری موارد دیگر ….

اما با تمام این ویژگی های خوب افزونه Wp Rocket ، مسئله مهمی که درمورد آن وجود دارد این است که سایت های زیادی در ایران نسخه فارسی شده این افزونه را ارائه می کنند ولی مشخص نیست که آیا این افزونه از سایت اصلی خریداری شده یا صرفا فقط به صورت پلاگین نال شده دانلود شده و به فروش می رسد؟

در نتیجه بهتر است نسخه اورجینال آن را تهیه نمود، پس تنها نکته منفی این افزونه غیر رایگان بودن آن است.

معرفی افزونه wp rocket

افزونهW3 total cache – افزونه رایگان افزایش سرعت سایت

افزونه W3 total cache یک پلاگین رایگان با بیش از 1 میلیون نصب فعال، یکی از پلاگین های نسبتا خوب در زمینه بهینه ‌سازی عملکرد سرعت وب سایت وردپرسی شناخته می شود و روی بسیاری از فاکتورهای افزایش سرعت در سایت تاثیر گذار خواهد بود.

اما تنظیمات این افزونه بسیار سخت است و کار کردن با آن حتی برای افراد حرفه ای نیز دشوار است علاوه بر این پلاگین بسیار سنگینی است.

معرفی افزونه W3 Total Cache

افزونه WP Fastest Cache

افزونه WP Fastest Cache  در دو نسخه رایگان و حرفه ای ارائه می شود، این افزونه یک افزونه کش است که با بیش از 1 میلیون نصب فعال بسیار محبوب بوده و سرعت سایت را به صورت اصولی افزایش می دهد.

با توجه به اینکه نسخه رایگان آن امکانات بسیار کمی در اختیار شما قرار می دهد ،پیشنهاد ما استفاده از نسخه حرفه ای  آن است که شامل امکاناتی نظیر بارگذاری تنبل ،کش موبایل و ویجت، بهینه‌ سازی کد JS  و … می باشد.

معرفی افزونه WP Fastest Cache

افزونه Lite speed cache  – بهترین افزونه افزایش سرعت سایت

افزونه Lite speed cache که توسط وب سرور لایت اسپید ساخته شده یکی از بهترین هاست. این افزونه رایگان است و با بسیاری از افزونه های محبوب و مشهور سازگاری دارد، کار با آن بسیار ساده است و بعد از نصب و فعالسازی ، این افزونه شروع به ذخیره سازی کش در رم و فضای کش وب سرور می نماید و به همین سادگی همه فاکتورهای بهینه سازی در سایت شما اجرا می‌شود. پس اگر وب سرور شما لایت اسپید (LiteSpeed)  است که معمولا در بسیاری از موارد همینطور است بهتر است از افزونه لایت اسپید کش استفاده کنید.

معرفی افزونه litespeed cache

افزونه Wp super Cache

افزونه ای که توسط تیم وردپرس ساخته شده که دارای امکانات فوق العاده و البته تنظیمات بسیار ساده می باشد. این افزونه با توجه به رایگان بودنش محبوبیت خوبی داشته و بیش از 2 میلیون نصب فعال دارد.

افزونه WP Super Cache  از سایت داینامیک وردپرس شما تعدادی فایل HTML ثابت ایجاد میکند بنابراین وب سرور به جای پردازش اسکریپت های نسبتا سنگین PHP فایل های HTML ایجاد شده توسط این افزونه را ارائه می کند. در واقع با استفاده از این افزونه سرعت وب سایت خود را به میزان قابل توجهی افزایش می دهید.

معرفی افزونه WP Super Cache

کلام آخر

چند تا از بهترین  افزونه های افزایش سرعت سایت را در این مقاله توضیح دادیم . این که شما از کدام افزونه استفاده کنید کاملا به نوع وب سرور و مسائل فنی آن وابسته است اما به طور اگر وب سرور شما وب سرور لایت اسپید باشد بهترین پلاگین برای شما لایت اسپید کش می باشد که به معرفی ان پرداخته شد.

اگر وب سرور شما انجین ایکس یا همان آپاچی است پیشنهاد ما به شما ، پلاگین رایگان WP Super Cache  و یا استفاده از نسخه‌ی اصلی و اورجینال وردپرس راکت می باشد.

حتما در آینده درمورد نوع وب سرور نیز مقاله ای خواهیم نوشت.

این آموزش چقدر برای شما مفید بود؟

0 / 5. تعداد رای ها 0

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *